Gradina Copiilor

Proiectul Gradina Copiilor a fost creat din dorinta de a oferi si celor mici un loc de distractie in care sa cunoasca prieteni noi si sa aiba acces la jocurile preferate. In acelasi timp tinem cont de exigentele parintilor in ceea ce priveste petrecerea timpului liber impreuna cu copii asa ca oferim o gama cat mai completa de servicii intr-un ambient spatios, bine utilat, prietenos si sigur.
Pe langa un loc de joaca pentru copii foarte generos (peste 300 mp) Gradina Copiilor este optiunea perfecta pentru aniversarea zilelor de nastere, de nume sau orice ocazie speciala din viata fiecaruia, cu un efort minim din partea dumneavoastra.
Pregatiti sa va distrati?
Gradina Copiilor ofera TOBOGANE, PERETI DE CATARAT, TRAMBULINE, BALANSOARE, MASINUTE, GROAPA DE NISIP SI MULTE ALTE POSTURI DE JOACA.
De asemenea avem si terasa in aer liber pentru parinti, astfel incat in timp ce copii dumneavoastra se vor juca intr-un ambient civilizat fiind supravegheati de personalul noastru calificat, dumneavoastra va puteti relaxa la terasa noastra, si puteti servi bauturi racoritoare sau mancare delicioasa deabia facuta de bucatarii nostri. Ce mai astepti?

Galerie

[ess_grid alias="gallery-gradina-copiilor"]