Teren de tenis in Ramnicu Valcea

Esti pasionat de tenis?Joaca cel mai bun meci din viata ta pe unul din cele 2 terenuri de tenis de ctmp cu zgura dotate cu nocturna. Vrei sa-ti perfectionezi jocul? Club Winners' colaboreaza cu unii dintre cei mai valorosi antrenori de tenis din Ramnicu Valcea.
Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Intarirea disciplinei proprii, stimularea responsabilitatii, precum si socializarea se situeaza pe acelasi plan cu dezvoltarea sportiva a copiilor. Formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vietii, folosind ca intrumente tenisul si educatia sportiva este o preocupare permanenta. Toti jucatorii vor beneficia de o atentie deosebita din partea noastra pentru ca performantele lor sa fie maxime in atingerea obiectivelor propuse.
Copiii cu varste cuprinse intre 5-10 ani, pot beneficia de programe de initiere si minitenis, cei mai mari de programe pentru avansati si performanta.
Adultii pot inchiria terenurile beneficiind de lectii private de initiere si/sau perfectionare sub indrumarea antrenorilor nostri.

Tarife tenis

VARĂ - Abonament

Abonamente

Orar

Tarif

Luni

-

Duminică

800 – 1700

30 Lei/ oră

Nocturnă

45 Lei/ oră

VARĂ - Ocazional

Ocazional

Orar

Tarif

Luni

-

Duminică

800 – 1700

35 Lei/ oră

Nocturnă

50 Lei/ oră

IARNĂ - Abonament

Abonament

Tarif

Luni - Duminică

65 Lei/ oră

IARNĂ - Ocazional

Ocazional

Tarif

Luni - Duminică

80 Lei/ oră

Tarife tenis cu antrenor

Individual

Tarif

Luni - Duminică

120 Lei + Teren / Oră

Individual

Pachet 5 antrenamente

Luni - Duminică

100 Lei + Teren / Oră

Grup 2

Tarif 2 persoane

Luni - Duminică

180 Lei + Teren / 1,5 Ore

Grup 4

Tarif 4 persoane

Luni - Duminică

280 Lei + Teren / 1,5 Ore

REGULAMENT TENIS


Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, va rugam sa cititi si sa respectati urmatoarele reguli minime:

 • 1.Terenul de Tenis pot fi utilizat dupa realizarea unei rezervari in prealabil sau daca acestea sunt libere prin verificarea disponibilitatii acestora la receptia Clubului.
 • 2. Membrii pot rezerva terenul de Tenis, telefonic 0723 022 667 sau direct la receptia Clubului.
  Anularea rezervarii se poate face cu cel putin 24 ore inainte de ora programata, pentru a evita ulterioare penalizari.Puteti recupera ora neonorata in decurs de maxim 30 zile in functie de disponibilitaea orara. In urma a 3 rezervari neonorate in decursul a 3 luni Clubul isi rezerva dreptul de a nu mai permite rezervarea terenurilor de catre dvs. in urmatoarea luna.
 • 3. In cazul in care intarziati mai mult de 15 minute fata de ora programata, rezervarea dvs. este anulata, iar tariful achitat se retine de catre Club, dvs. neavand dreptul la rambursarea costului respectiv, iar, terenul poate fi utilizat de catre un alt membru, potrivit regulii „primul venit, primul servit”.
 • 4. Terenurile de Tenis pot fi utilizate de Luni pana Vineri intre 9:00-24:00. Membrii au acces pe terenurile de Tenis, conform rezervarilor programate, doar in intervalul orelor de functionare.
 • 5. Timpul de joc se limiteaza la 55′ efectiv. Terenul de joc va fi eliberat cu 5 minute inainte de ora fixa pentru a onora alte rezervari sau pentru a permite accesul membrilor in asteptare.
 • 6. Copiii si juniorii au aceleasi drepturi cu privire la utilizarea terenurilor ca si membrii adulti.
 • 7. Copiii cu varsta sub 14 ani trebuie sa fie supravegheati in permanenta de catre un adult.
 • 8. Toti sportivii si membrii vor folosi echipamentul corespunzator suprafetei de joc/spatiului de antrenament.
 • 9. Este interzis accesul pe terenul de Tenis cu incaltaminte neadecvata (incaltaminte cu crampoane, de alergare sau altele care pot deteriora suprafata de joc sau pot facilita accidentarile), cu role, biciclete sau skateboard.
 • 10. Pe terenul de Tenis si in zona acestuia fumatul (inclusiv tigari electronice) este interzis.
 • 11. Nu aruncati pe teren cu niciun fel de obiecte. Nu sunt permise comportamentele neadecvate, utilizarea necorespunzatoare a mingilor si rachetelor de Tenis sau care ar putea genera riscuri de accidentare. Membrii sunt responsabili pentru orice fel de pagube care se produc datorita comportamentului lor. Nu deranjati jucatorii de pe teren pana la expirarea timpului de joc.
 • 12. Pe terenurile de Tenis si in zona acestora este interzis accesul persoanelor aflate sub influenta bauturilor alcoolice, drogurilor, substantelor halucinogene, stimulatorilor, a altor medicamente depresive sau a oricaror substante care diminueaza capacitatile fizice si mentale si/sau consumul acestora in timpul utilizarii terenurilor.
 • 13. Utilizarea terenurilor de Tenis se face pe propria raspundere.
 • 14. Este interzis comportamentul indecent, galagios sau orice alt tip de comportament care ar putea genera situatii conflictuale sau ar deranja celelalte persoane prezente.
 • 15. Pentru siguranta si confort, clubul isi rezerva dreptul de a solicita oricarui participant parasirea incintei si de a folosi in acest scop mijloacele adecvate.
 • 16. Va rugam sa raportati personalului orice situatie periculoasa sau de nerespectare a regulamentului (altercatii, raniri, comportament indecent etc.).

Galerie

[ess_grid alias="gallery-tenis"]