Winners' Pub

Situat foarte aproape de centrul orasului, Winners' Pub este locul perfect pentru o petrecere cu prietenii, pentru o seara tematica, pentru vizionarea unui meci live sau pur si simplu pentru o seara de dans. Te intampinam cu 80 mp de muzica live, 66 de locuri pe scaune in interior, 100 pe cele doua terase si sase televizoare uriase ce vor face ca dorintele tale sa devina realitate. Nelipsite de la noi sunt ziarul de dimineata, croissantul alaturi de cafeaua ta preferata, cocktail-uri delicioase si zilnic happy hours cu oferte tentante. Ramanem deschisi pana la ultimul client.

Decorul cald, atmosfera relaxanta si ospitalitatea care ne caracterizeaza sunt cateva din motivele pentru care suntem convinsi ca la Winners' Pub va puteti destinde alaturi de prieteni sau puteti incheia o afacere cu partenerii dumneavoastra. Puteti sta la taifas, puteti citi, gandi sau pur si simplu sa ascultati o muzica buna.
Pregatit sa ai o seara reusita? Te invitam sa ne vizitezi!

Vino si viziteaza-ne astazi! Fie ca este vorba de o iesire cu familia sau o intalnire cu prietenii, Winners' Pub este locul perfect in Ramnicu Valcea sa te simti bine! Ai la dispozitie toate serviciile unui pub si restaurant autentic si Satisfactie Garantata!

Galerie

[ess_grid alias="gallery-pub"]